Spar penger – slå sammen dine lån og kredittkort!

Square

Reklame; Eff. Rente 16,6%, 65.000. o/5 år, md. ytelse 1.562, etabl. geb. 950, Totalt: 93.730 – Har du mange smålån og kredittkort og synes du betaler i overkant mye hver måned? Spar penger på å slå dem sammen til ett lån!

Mange har mange smålån og kredittkort de betaler en liten formue på hver måned. Det er mye penger å spare på å bake disse utgiftspostene inn et et stort lån. På den måten kan du spare hundrelapper, ja til og med tusenlapper hver måned.

Refinansiering kalles dette og det er flere banker som tilbyr det. Et eksempel er danske Ekspress Bank. De tilbyr refinansiering av lån opptil kr. 350.000 og er en gylden mulighet for deg å drastisk kutte ned på dine månedlige utgifter. For det finnes en del annet man gjerne vil bruke penger på hver måned enn å betale regninger. Med pengene du sparer kan du endelig få råd til å dra på den sårt etterlengtede ferieturen du har drømt om så lenge.

Det er helt ok å søke og søknaden gjennomfører du via et online søknadsskjema ved å følge lenken under.

Det trenger ikke koste veldig mye å være smart og vi håper dette tipset kan gi deg en litt romsligere hverdagsøkonomi og kanskje en liten pust i bakken samtidig.

SØK OM REFINANSIERING I EKSPRESS BANK HER

Eff. Rente 16,6%, 65.000. o/5 år, md. ytelse 1.562, etabl. geb. 950, Totalt: 93.730 Regnestykket i eksempelet er basert på vår vanligste nominelle rente, 13,49 %. Den endelige renten kan variere basert på en individuell risikovurdering.