Personlån – Lån til personlig forbruk

Square

Reklame: Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,-
Et Personlån er et lån du kan bruke til alt

Av og til har du lyst til å bruke penger på bare deg selv. Kjøpe deg noe du har hatt lyst på en stund. Men det er ikke alltid du har penger i banken til å gjøre akkurat det.

Et Personlån er da løsningen for deg. Det trenger ikke å være altfor dyrt å ta opp, og noen ganger er det fint å unne seg selv noe spesielt.

Du kan bruke et Personlån til hva du enn vil så lenge det ikke overstiger lånegrensen på 500.000 kroner.

Her er et utvalg av muligheter du kan bruke lånet til:

  • Bruktbil
  • Båt
  • Campingvogn
  • Oppussing
  • Ferie

Ved for eksempel kjøp av bruktbil kan du spare en god del tid på å ta opp et Personlån ved at du kan ha pengene i hånden allerede da du skal kjøpe bilen. Det er bra for deg og det er bra for den som selger bilen. Du slipper også lange søknadsprosesser i banken din, da låneprosessen for Personlån ofte bare tar noen få dager. Det kan til og med bare ta noen få timer takket være at de fleste lånetilbydere nå tilbyr signering med BankID. Da får du pengene inn på kontoen rett etter at du har akseptert lånet.

Det samme gjelder om du skal pusse opp hjemme. Det er bare å sette i gang å søke her.

Fleksibelt

Et Personlån er også fleksibelt med tanke på nedbetaling. Opptil 15 år kan du bruke på nedbetalingen ved godkjent refinansiering. Du velger også selv hvor mye du vil betale månedlig, så lenge minstesummen blir betalt inn. Ellers kan du selv velge hvor mye du vil betale ned på lånet fram til det er helt nedbetalt. I tillegg vil banken du har lånet i være behjelpelig med kundeservice om du måtte trenge det.

Søk Personlån her

Personlån fra Lånesenteret i samarbeid med Telefinans
Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,-