Opptil 150 000 kroner i kredittgrense

Square

Annonse. Eksempel eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr. –
Med re:member kredittkort får du en rekke fordeler.
Ut og reise? Gjør turen enklere med kredittkort fra re:member, kortet med inkludert reiseforsikring og tilbud på reiserelaterte nettbutikker.

Du kan velge hvor mye du vil betale hver måned og re:member kredittkort skiller seg ut fra konkurrentene ved å ha et stort re:member reward-program. Og det er veldig enkelt å se på nettsiden hvor man kan benytte seg av kortet for å få rabatt. Når man får faktura så kan man velge hvor mye man vil betale den måneden. Det er det ikke alle som tilbyr, det er en stor fordel.

Hvorfor velge re:member?

– Ingen årspris
– Opptil 150 000 kr i kreditt
– Inntil 45 dagers rentefri kreditt
– Få rabatt når du handler
– 32 millioner brukersteder
– Velg din egen PIN-kode
– Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Når du skal handle på nettet er det alltid en fordel med kredittkort. Benytter du deg av kredittkortet fra re:member, og sørger for å betale regningen før forfall slik at det ikke påløper renter, får du dessuten et gebyrfritt Mastercard.

Søk her eller bare få mer info

Eksempel: Eff. rente 25,4 %, 15 000,- o/ 12 mnd. Kostnad 1 408,- Totalt 16 408,-

re:member – kredittkort uten årsgebyr
Søk om kredittkort her, hvis du ikke allerede har et.


mer reklame

 

Har du mange / flere kredittkort?
Det er som regel smart å ha 2 kredittkort, gjerne ett Visa og ett Mastercard. I landet vårt har vi en tendens til å ha mange, mange kredittkort. Selv om mange kort er gebyrfrie så er det lett å pådra seg unødvendige kostnader. Se FlexiCard her

Du bør lett og slett vurdere om du skal samle sammen noen kort, og slå sammen kortgjeld med et nytt og rimeligere personlån med lavere renter. Mange kredittkort har eff.rente på 25-30%.
Her er et greitt eksempel på eff.rente på personlån/forbrukslån: Eksempel: eff.rente 14,0 %, 65.000. o/5 år, etb.geb. 950, Tot: 89.093 kr.
Dette viser deg muligheter til å spare mye rentekroner ved å slå sammen dyrere kredittkort til ett rimeligere lån.
Lånesenteret har flere muligheter, en aktør som har samarbeid med mange banker er Telefinans.

Klikker du her kan du søke lån inntil 500.000 uten sikkerhet. Eks. på renter via Telefinans er det som står i teksten over. Når du søker får du din søknad vurdert av mange banker, se bare her.