Nye domener for finansbransjen.

Square

Vil du tjene penger på å markedsføre kreditter og lån på nettet? Da starter du med et godt domene og en grei nettside.
Skal du drive i Norge er det best med et .no domene. Trenger du hjelp til selve nettsiden et det helt greit å google for å finne slike leverandører der.
For å komme i gang med å tjene penger er du avhengig av ett, eller flere affiliate program som tilbyr deg å legge inn linker/tekster osv. For eksempel AdService, Daisycon eller Orion Media.
Du kan også starte som lånemegler/broker, men det krever avtale med en eller flere banker. I tillegg trenger man da mere teknologi som server det hele, f.eks fhird.com

Når det gjelder domener og webhotel er det Domeneshop som er størst i Norge. Der kan du få lagringsplass og kjøpe/bestille nytt domene. Men de fleste domener som er relatert til finans bransjen er som regel ikke ledig. Samtidig er det veldig om å gjøre å ha et domene som passer meget godt til den virksomheten man bedriver til enhver tid. For eksempel lånesiden.no – skal man drive med lån i en eller form er nettopp lånesiden.no et god eksempel. Ordet finans er ofte brukt, det samme gjelder forbrukslån, lån, kredittkort, flexilån osv. Et godt råd er også å benytte domener som ikke er lange eller lette å forveksle med konkurrenter.

Nettsiden NyttDomene.no har nå et utvalg av gode nettdomener inne for salg, ikke minst mange finansdomener. NyttDomene.no har mange domener som passer for drift i finansbransjen. Du kan se alle her

OBS! Husk å sjekke regelverket som Finanstilsynet har satt.

NyttDomene.no anbefaler deg å lese her også

reklame