Ny bank med fleksibelt lån hos Lånesenteret

Square

Ny bank tilbyr inntil 400.000 kr. hos Lånesenteret

Ny bank her på Lånesenteret kan tilby inntil kr. 400.000,- uten sikkerhet, ikke som forbrukslån, men som kreditt. Den nye banken heter Komplett Bank.

Mange kjenner den store nettbutikken Komplett.no hvor man kan handle datautstyr, telefoni, foto, hvitevarer osv. Nå kompletterer de med egen bank, Komplett Bank, som i første omgang setter i gang med forbruksfinansiering. Komplett Bank kaller lånet, Fleksibelt Lån. Og banken sier at lånet gir kundene en langt større fleksibilitet enn konkurrentene på markedet.

Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank tildeles kundene en låneramme på inntil kr 400 000,- som kan disponeres fritt etter kundens eget ønske. Det kan betales ned akkurat når kunden selv kan og har lyst. Og man kan man ta ut mer penger hvis det er behov for dette. Komplett Bank er kun opptatt av at kunden holder seg innenfor rammen som er tildelt og at renter av det til en hver tid lånte beløpet, samt gebyrer betales hver måned. Dette, i kombinasjon med gunstige rentevilkår, skal gi kundene markedets laveste månedsbeløp som må betales for et forbrukslån.

Her søker du Fleksibelt lån hos KomplettBank.

Eksempel på lånevilkår: Kr 65 000,- over 5 år: 16,9% effektiv rente. Etabl. gebyr: kr 640,-. Totalt kr 94 333,-

 

 

Kredittkort fra Norwegian:

  • Gebyrfri bruk på all varekjøp både i inn- og utland
  • Inntil 45 dagers gratis kreditt
  • Inntil kr 100.000 i kreditt
  • Gratis reise- og avbestillingsforsikring

a