Litt om Lånesenteret

Square

Laanesenteret.no er et reklamefinansiert norsk nettsted. Vi er 100% eid av TC&M as.

Andre nettsteder som vårt selskap har ansvar for er Bankene.no – Forsikring.as – Bolig24.no – NOEforDEG.no – Hundeliv.no med flere andre.  Vi har også et godt samarbeid med annonsesiden Gratis-Annonse.no hvor man kan annonsere helt gratis.

Vi anbefaler at man går innom førnevnte internettsider.

Ansvar

Artikkelforfatterne, Laanesenteret.no har intet ansvar for rettsforhold som måtte oppstå med bakgrunn i det materiale som er publisert på Laanesenteret.no.  Artiklene er av generell art, og tar for seg tips om finansiering og økonomi på publiseringstids-punktet. Forhold kan kan ha endret seg etter publisering. Kopiering av bilder, tekster og annonser er ikke tillatt. Laanesenteret.no har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Personvern

Dette nettstedet bruker cookies til annonse- og besøks-sporing. Denne nettsiden bruker analyseverktøy som anonymt samler inn besøksstatistikk. For mer informasjon se Google privacy. Vi bruker også reklame fra ulike annonsører som sporer ulik informasjon ved hjelp av cookies. Det er ikke farlig og det blir ikke lagret noen sensitiv informasjon. Vi selger ikke informasjon om deg videre, denne nettsiden samler heller ikke inn sensitiv informasjon om deg som bruker.