Låne penger nå, eller siden? Se Lånesiden

Square
reklame: Lånesiden finner lånet som passer for deg, siden Lånesiden.no har et stort utvalg av lån og forbrukslån som tilbys uten sikkerhet.
Vil du søke lån uten sikkerhet er det viktig at du kan dokumentere inntekt i form av fast lønn eller fast trygd. Som regel må søker være godt myndig og det er viktig å ikke være registrert med noe inkassosaker.

Dagens rente på Lånesiden starter nå på 6,9 % nominell og strekker som regel seg opp til ca 24 %. Se låneeksempel ovenfor, eller nederst på siden. Søker du forbrukslån via Lånesiden.no vil du kunne motta konkrete lånetilbud fra flere banker og finansselskap. Da øker sannsynligheten for å få lav rente på ditt forbrukslån, og bedre muligheter for å det beløpet du faktisk trenger å låne.

Alle de lånemulighetene du kan få, vil innholde eff.rente og alle relevante opplysninger om lånebetingelser. Dermed kan du i ro og fred bestemme hvilket tilbud som passer deg best for deg og din egen økonomi. Lånesøknaden er selvsagt uforpliktende og gratis for deg.
Lånesiden kan tilby deg fra en rekke banker og långivere. Det minste beløpet du kan låne der er kr. 1000,- (egen login for de minste beløp – klikk her ). Men vanlig forbrukslån er fra 10.000 og helt opp til 500.000 kr. uten sikkerhet.
Blant bankene kan nevnes  MyBank, Santander Consumer Bank, med flere. De forskjellige lån kan være Svealånet, Folkelånet, Folkekreditt 250000, Samlelånet og Smålånet.

Klikk her og søknaden er i gang for deg

Lånesiden.no har lån som behandles i samarbeid med Telefinans.
___
reklame


Skulle du gjerne hatt et gebyrfritt kredittkort som du kan benytte?
Om du sammenligner betingelser, så ser du at dette kortet ikke er blant de dyre.
Eks: Kredittbeløp kr. 10 000 o/12 mnd. effektiv rente 21,85%, totalt kr. 11 112,-
Og her er det mer info/eller søknad her