Smålån inntil 75.000

Square

Reklame. Standardeksempel: Eff.rente 23,90%, 65 000,-, o/5 år, kostnad 41.850, Totalt: 106.850,- – Lån inntil 75.000 her.

Er det noe spesielt du har lyst på som ikke kan vente til ferie- eller skattepengene kommer, eller kanskje det dukker opp utgifter du ikke greier å dekke med det som står på lønnskontoen din en måned. Hva med et lån til møbler eller en kjapp ferie?

Da er et mindre lån noe for deg.

Andre kriterier

Et mindre lån kan ha andre kriterier enn et større lån. Blant annet kan det ha redusert krav til inntekt og alder.

Et eksempel på et mindre lån er et lån fra Fokuslån. Fokuslån reklamerer for sitt lån med noe mindre krav enn for større lån og en mulighet for utbetaling av lånet ved bruk av BankID. Fokuslån er som navnet tilsier et lån inntil 75.000 kroner som lar deg holde fokus på hva du skal bruke pengene til. For å ta opp dette lånet må du være voksen nok til å ikke ha inkasso registrert på deg. Nedbetaling bør skje i løpet av 5 år med månedlige avdrag.

Dette lånet er også kjekt for deg som er i etableringsfasen og er i behov for et mindre lån. Lånet kan du lese mer om her og eventuelt søke på direkten.

Mange navn

Kjært barn har mange navn. Det gjelder også de mindre lånene. De kan dukke opp med navnene smålån og minilån i tillegg til andre navn som selskapene opererer med. Navnet har de kanskje ikke til felles, men de er alle lån som går opp til 75.000 kroner som har lavere krav for lånetaker enn de større lånene, og er kjekke løsninger ved akutte situasjoner som krever midler der og da.
Her søker du smålån opptil 75.000,-

 


 

 

Men trenger du mer enn noen tusenlapper?

Lånesenteret tilbyr opptil 500.000 i samarbeid med Telefinans hvor du får din søknad vurdert av mange banker. Så kan du få et tilbud om det lånet du trenger siden systemet tar over din jobb, så du slipper å gå i flere banker for å få lånetilbud som du ønsker.
Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,-
Du klikker her for å starte

Kom gjerne innom ZX og NOEforDEG om det passer.

Skulle du gjerne hatt et godt kredittkort som du kan benytte?
Om du sammenligner betingelser, så ser du at dette kortet ikke er blant de dyre.
Priseksempel: Effektiv rente 20,55%,kreditt 15.000 kroner over 12 måneder utgjør totalt 16.607 kroner.
Og her er det mer info/eller søknad klikk her

Klikk på kortene å lese mer om FlexiCard.no