Her kan du få gratis annonsering

Square

GratisAnnonser.no er en landsdekkende Norsk tjeneste som tilbyr Norske rubrikkannonser på Internett. Vi ønsker å være et seriøst og variert alternativ for våre brukere.

All rubrikkannonsering er 100% GRATIS for privatpersoner og firmaer. I en viss grad tillates annonsering for konsepter som tilbyr andre å tjene penger på MLM, nettverksmarkedsføring etc. Forutsetningen er at slike annonser registreres i kategori: “Affiliates”, og at det går tydelig frem av annonsen hvilket prosjekt det gjelder.

Alt som er lovlig kan annonseres på Gratisannonser.no- Kjøp og salg, finansiering og lån eller kredittkort, alt som ønskes kjøpt kan annonseres, næringsliv, markedsføring, osv osv

Her kan du ta snarveien til GratisAnnonser.no

Redaksjonen forventer at brukere respekterer Norsk lov, samt våre enkle regler for annonsering.

All annonsering skjer på tilbyder/annonsørs eget ansvar og risiko. GratisAnnonser.no/Interstep as tar intet ansvar for varer/tjenester som tilbys, eller uønskede situasjoner som måtte oppstå i forbindelse med annonser som er lagt inn på nettstedet. Alle rubrikkannonser på GratisAnnonser.no kan bli indeksert av søkemotorer og bli tilgjengelig via søk på disse. Rubrikkannonser skal registreres i den kategori som er mest naturlig for det man tilbyr i annonsen. Eksempel: annonser som tilbyr ulike muligheter for å tjene penger på nett, skal registreres under Affiliates. Søker man etter arbeidskraft hvor det tilbys en eller annen form for regulær ansettelse skal annonsen registreres under Arbeidsmarkedet osv. Annonser skal KUN registreres på det fylket som annonsør holder til eller har sitt naturlige utgangspunkt, og annonser skal fortrinnsvis kun registreres i 1 kategori og ett fylke. Priser i annonsene skal oppgis i Norske kroner ( NOK ). Det er ikke tillatt å kopiere inn html koder eller andre former for manipulasjon av annonsene. Benyttes bilder i annonsen skal dette være illustrasjon eller foto av salgsobjektet. Logoer, firmanavn, animasjoner etc. er ikke tillatt innkopiert eller benyttet. Det er ikke tillatt å registrere flere likelydende annonser, eller annonser for samme produkt/tjeneste flere ganger for å oppnå mange, eller høyere plassering blant de siste 25 annonser. Tekst, bilder, illustrasjoner eller annet i annonsene skal ikke ha rasistisk, pornografisk eller annet innhold som strider mot norsk lovverk, eller på noen måte kan virke støtende på andre.

Redaksjonen vil så langt det er mulig ha jevnlig kontroll med annonsene og vil slette annonser som strider mot våre regler, eller som vi av andre grunner finner upassende. Misbruk av våre annonsesider kan føre til eksklusjon og politianmeldelse vil bli foretatt om nødvendig. Sletting av annonser eller brukere vil eventuelt bli foretatt UTEN varsel. Firmaer/personer med annonseavtale hos GratisAnnonser.no eller andre nettsider drevet av Thile Media as kan på visse vilkår tillates å ha rubrikkannonser utenom våre faste regler. Brukere som finner annonser med direkte feil, eller støtende innhold oppfordres til å melde dette pr. e-post til via vår ”Kontakt Oss” side som du finner i menyen.

GratisAnnonser.no ønsker alle lykke til med sin annonsering.

Det meste kan selges eller kjøpes her på Gratisannonser.no – trenger du finansiering og lån eller kredittkort, alt som ønskes kjøpt kan annonseres, næringsliv, biler, båter, dyr, tjenester, annonser, mv,

 

Er du glad i hunder? Da kan også besøke HUNDELIV.no