Forbrukslån uten sikkerhet

Square

Reklame – Pris.eksempel: lån 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,- – Har du behov av kontanter så er vårt forbrukslån uten sikkerhet ypperlig til å bedre din kjøpekraft.

Med en nedbetalingstid som er fleksibel er det greitt å tilpasse terminbeløp etter dine ønsker. Med lånebeløp inntil 500.000 kroner uten sikkerhet så har du også ganske store muligheter til å realisere dine ønsker. Om du har et eller flere smålån fra før kan du spare penger på å refinansiere dette sammen med behovet av nytt forbrukslån!

Forbrukslån uten sikkerhet har en relativ lav rente sammenlignet med f.eks kredittkort. Dette gir er en god mulighet for deg som trenger penger til oppussing, møbler, bruktbil eller andre ting. Vi sikrer også en rettferdig og hurtig behandling av søknader om forbrukslån slik at du kan finansiere det du trenger.

Forbrukslån kan selvsagt benyttes til refinansiering av flere smålån eller kredittkort, men også til å kjøpe ting du trenger. Du søker forbrukslån  ved å klikke på søknadslinken her.

Smålån? Da kan du søke om Forbrukslån mini her.

Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,-

Les mer om forbrukslån

Har du tenkt på at du kan spare mye rentekroner på en enkel refinansiering?

Les mer om dette her