Info om forbrukslån til deg

Square

Pris.eksempel på forbrukerlån: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,- – Et forbrukslån er et lån som du kan be om uten å stille sikkerhet i eiendeler. For andre lånetyper som du ønsker å søke på er det nødvendig å stille hus, bil, båt eller annen fast eiendom som pant for å få innvilget lånet.

Med et forbrukslån slipper du helt å stille eiendeler som sikkerhet.

Dersom banken ber om sikkerhet likevel er det ikke et forbrukslån, men en annen lånetype for eksempel kausjonistlån. Forbrukslån tilbyr deg å låne fra 1 000 kr til 500 000 kr uten sikkerhet, med en tilbakebetalingstid på fra ett år til opptil 15år. I det siste har det også kommet mulighet til å søke forbrukslån opptil 600.000 kr.

Bankene tar mye større risiko ved å gi et lån uten sikkerhet, så disse lånene mye dyrere enn andre lånetyper. Vanlig effektiv rente varierer fra ca 8% til 25% per år, noen ganger enda høyere rente.
Når du søker på et forbrukslån blir det utført en kredittsjekk, hvor banken ser om søkeren har betalingsanmerkninger og hvor mye en har tjent de siste årene. I tillegg til dette må en ofte vise fram de siste lønnsslippene sine for å dokumentere fast inntekt. Vanligvis sier bankene at søker bør være i en bestemt aldersgruppe.

Nå er du inne på Lånesenterets nettsider. Og nettopp Lånesenteret har flere muligheter hvor du kan søke om både små og store lån uten sikkerhet. Her har vi også lagt inn en mulighet til å søke om forbrukslån, hvor din søknad sendes direkte til flere seriøse banker og kredittselskap. Fra 5000 til 600.000 med kun èn lånesøknad.

  • Vår tjeneste er gratis for deg.
  • Din søknad blir vurdert av inntil 18 banker.
  • Du velger selv det/de som passer best.
  • Mange lånemuligheter på en gang.
  • Du får eventuelle tilsagn om lån på mail/tlf/nett.
  • Alle tilbud inneholder korrekte betingelser.

Her klikker du for å få tilbud om forbrukslån.


reklame

Forbrukslån fra Norwegian opptil 600.000 – les alt her 
Eks: Effektiv rente 17,8%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872.

 

Er dette noe for deg NOEforDEG.no