Forbrukslån opptil 500.000 hos Forbrukslån.as

Square

Reklame. Eksempel eff.rente 15,8 %, 65.000. o/5 år, etb.geb. 950, Tot: 92.354 kr.
På Forbrukslån.as kan du trygt låne inntil 500.000 kroner. Du behøver ikke stille sikkerhet og du søker ved å fylle inn et online søknadsskjema. Etter at de har behandlet søknaden din sender de et uforpliktende lånetilbud til deg fra deres lånetilbydere.

Du kan søke inntil 500.000 kroner uten å stille sikkerhet og de stiller ingen betingelser til hvordan du skal bruke beløpet du blir innvilget. Forutsetningene for å søke forbrukslån uten sikkerhet hos Forbrukslån.as er at du er over 25 år, har en fast inntekt på minst 200.000 i året og ikke er registrert med betalingsanmerkninger.

Forbrukslån kan blant annet benyttes til refinansiering av flere smålån eller kredittkort. Har du et behov for penger så er forbrukslån ypperlig til å bedre din kjøpekraft her og nå. Med en nedbetalingstid inntil 15 år* er det ganske fleksibelt å tilpasse terminbeløp etter dine egne ønsker. *Vanlig avdragstid er 60mnd.

Med lånebeløp inntil 500.000 kroner uten sikkerhet har du også ganske store muligheter til å realisere dine ønsker og drømmer. Om du har et eller flere smålån fra før kan du spare penger på å refinansiere dette sammen med behovet av nytt lån.

Når du søker lån hos Forbrukslån.AS kan 16 forskjellige banker kjempe for å gi deg det best mulige tilbudet. Pengene kan du få overfør via bankID når lånet er godkjent og du står fritt til å bruke dem til hva du vil.

Her søker du lån hos Forbrukslån.as og du får svar fra flere banker med bare 1 – søknad (klikk her)

Vil du besøke nettsiden til Forbrukslån.AS så klikker du her

Priseks: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr

Nettsiden Forbrukslån.as er et samarbeid med Telefinans.no

 

 

Lån til folket

Har du hund?