Et nytt og fleksibelt lån fra FlexiLån

Square

Reklame: Eff.rente 15,8 %, 65.000. o/5 år, etb.geb. 950, Tot: 92.354 kr. – FlexiLån gir deg muligheten til å oppfylle alle dine drømmer til en god pris. Selv de minste.

FlexiLån er som navnet sier fleksibelt og enkelt. Du har en fleksibel nedbetalingsramme på inntil 15 år. Du velger selv hvor mye du vil betale ned hver gang og du har muligheten til å velge flere forskjellige lånemetoder. Alt fra det største FlexiLånet inntil 500.000 kroner, et FlexiMinilån inntil 75.000, og et av FlexiLåns fire fleksible kredittkort med gode bonusordninger.

FlexiLån er også en av lånesidene som videresender søknaden din til flere forskjellige banker, og siden FlexiLån har avtale med flere av Norges største banker er de et godt og sikkert alternativ for deg som lånetager.

De eneste kravene FlexiLån stiller er at du må være godt myndig ha en skattbar inntekt på over 200.000 kroner i året.

FlexiMini og FlexiKreditt

De samme kravene stilles ikke ved FlexiMini. Dette lånet har et krav om at du må være godt myndig og ha fast inntekt. Derfor har akkurat dette lånet større sjanse for å gå gjennom om du skulle være yngre og ha lavere inntekt.

Du har også mulighet til å søke en kreditt med en ramme på inntil 500.000 kroner. Denne kreditten kan du bruke av og betale tilbake på så mye du ønsker og er et kjekt tilskudd til din private økonomi du kan ha om det skulle dukke opp uforutsette utgifter.  Klikk her for å komme til nettsiden til Flexilån eller rett under her for direktesøknad.

KLIKK HER FOR Å SØKE ET AV MARKEDETS MEST FLEKSIBLE LÅN!

Priseks: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.