Ekstra penger når du trenger det?

Square

Reklame. -Eks: Eff.rente 17,8%, 65.000, o/5 år, etabl. geb. 950,-. Totalt: 95.872 – Forbrukslån og kredittkort kan selvsagt benyttes til hva du vil. Når du trenger ekstra penger som du ikke har akkurat der og da, kan de lånes. Men ikke lån mer enn du har råd til.

Du vet at et lån skal tilbakebetales med mer penger enn man lånte.

At lån uten sikkerhet beregnes etter høyere rentesats enn lån med sikkerhet er en selvfølge. At lånet også skal nedbetales etter en oppsatt plan er heller ingen overraskelse. Det er da viktig at man finner en plan for nedbetaling som passer, men det er også viktig at nedbetalingen kan være fleksibel. Lån uten sikkerhet via Lånesenteret er absolutt fleksible.

Forbrukslån uten sikkerhet.

Med lånebeløp inntil 600.000 kroner uten sikkerhet så har du også ganske store muligheter til å realisere dine ønsker. Om du har et eller flere smålån fra før kan du spare penger på å refinansiere dette sammen med behovet av nytt lån. Den vanlige måten å søke forbrukslån er å gjøre det her på nett. Her kan du enkelt fylle ut en søknad om forbrukslån online og få lånesøknaden seriøst behandlet med tilbakemelding fra långiver eller agent. Du kan også ringe til en långiver og få din henvendelse om forbrukslån besvart der. Pengene du trenger bruker du til hva du vil og du kan søke forbruks lån inntil 600.000 uten å stille sikkerhet. Forutsetning for å søke forbrukslån uten sikkerhet er imidlertid at man er over 25 år, har en fast inntekt på minst 200.000 i året og ikke er registrert med betalingsanmerkninger.

Forbrukslån kan selvsagt benyttes til refinansiering av flere smålån eller kredittkort, men også finansiering av eldre biler, til oppussing av bolig, kjøp av møbler eller til finansiering av nye prosjekter.

Du kan innfri hele eller deler av lånet når som helst uten ekstra kostnad. Du velger selv hvor lang nedbetalingstid du skal ha på lånet, og derfor hvor mye du er i stand til å betale hver måned.

Pris.eksempel for nedenstående: lån 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,-

Her kan du søke sammenligne forbrukslån og legge søknad hvor du får søknaden vurdert av inntil 18 banker, klikk her. 


OBS!

Ingen anbefaler at man skal finansiere boligkjøp med kredittkort eller forbrukslån. Skal du anskaffe bolig og vil sjekke muligheter for boliglån, da bruker du denne linken og kommer til Boliglån på Nett