AutoLånet – En automagisk låneopplevelse

Square

Annonse. AutoLånet tilbyr en søknads- og behandlingsprosess som gjør det mere presist for deg som lånesøker.
Lovpålagt eksempel på effektiv rente:
Eff.rente 15,8 %, 65.000. o/5 år, etb.geb. 950, Tot: 92.354 kr.

Har du noen gang følt at det er et ork å søke lån? Dette har AutoLånet tatt tak i.

Du skulle kanskje tro at navnet «AutoLånet» skulle tilsi at det har noe med billån å gjøre? Det har det ikke, selv om det er fullt mulig å finansiere et bilkjøp med deres lånetilbud også. Alt her går automatisk! Alt er tilpasset slik at du får en behagelig opplevelse i søknadsprosessen. Skal du for eksempel kjøpe en bruktbil kan det være greit å ha pengesummen på konto på forhånd, slik at du kan velge og vrake blant de bilene du har lyst på. Det er fortsatt prosessen fram til dette som har vært en lang og til tider traurig prosess for alle som skal søke lån.

  • Lån opptil kr. 500.000
  • Signering med BankID for trygg utbetaling
  • Søknad sendes til 16 forskjellige banker på en gang
  • Du velger selv det tilbudet som passer deg best
  • Bruk pengene til hva du vil

KLIKK HER FOR Å SØKE LÅN MED AutoLånet ELLER LES MER

På AutoLånet søker du lån direkte på siden via et online søknadsskjema. All informasjon behandles konfidensielt av deres kundebehandlere. Søknadsprosessen er rett fram. All informasjon skrives inn i skjemaet, og når du har sendt det inn tar systemet det videre innom de bankene som kan passe til ditt lånebehov. I den andre enden får du et tilpasset låneforslag, som du i ro og fred kan vurdere. Ja takk, eller vurdere flere tilbud eller rett og slett vi si neitakk til.

Når du vil akseptere tilbudet skal du signere gjeldsbrevet med BankID. På samme måte som du bruker til din egen nettbank. I løpet av kort tid etter at du har signert har du pengene på konto og kan bruke dem til hva du enn måtte ønske å finansiere.

AutoLånet er laget slik at du skal få det forståelig. Du skal ikke måtte forholde deg til noe som helst utenom selve søknaden og at den skal være korrekt, og du kan låne helt opptil kr. 500.000. Selvsagt vil bankene kredittvurdere søknaden, men den vil foregå etter du har registrert den og ferdig med det.

Men det er ikke bare dette som gjør AutoLånet til et alternativ for deg som lånesøker. AutoLånet sender nemlig søknaden din til så mange som 16 forskjellige banker! Alle disse bankene kjemper om å gi deg det best mulige tilbudet, og når de har gitt deg det de kan tilby er det bare én ting du trenger å gjøre, nemlig å plukke ut det tilbudet du mener er best for deg selv. Helt i ro og fred.

Det er viktig uansett formål å benytte forbrukslån med forsiktighet. Vær ærlig med deg selv om et forbrukslån utgjør fare for din økonomiske situasjon. Tenk nøye gjennom hvordan du skal betale tilbake og følg betalingsplanen.

AutoLånet kan passe!

KLIKK HER FOR Å SØKE LÅN MED AutoLånet ELLER FOR Å LESE MER PÅ DERES SIDER

Priseks: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.